Hjärt- och lungräddning i Skåne

Hej åter igen, alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag för det mesta skriver lite allmänt om min vardag, mitt liv och om saker som händer i det! I det här inlägget idag så ville jag dela med mig av någonting som jag tycker är en vettig sak och som jag verkligen tycker att alla bör genomföra. Det handlar nämligen om ett företag vid namn Jockes Rädda Liv Utbildningar och deras kurs inom hjärt- och lungräddning för dig i Skåne.

Anledningen till att jag ville ta upp det här just idag är på grund av att det var många som skickade in frågor och funderingar efter det att jag nämnde lite kort i ett annat inlägg att jag hade gått på hjärt- och lungräddning här i Skåne. Det här är alltså inriktat till alla er som också befinner er i Skåne, och det tror jag nästan att dem flesta av er gör då många av er läser min blogg just på grund av att jag själv bor här. Hur som helst så tycker jag att det här med hjärt- och lungräddning är någonting som verkligen alla borde ha koll på och därför så hoppas jag absolut nu att dem flesta av er, som kanske då inte riktigt känner att ni har någon koll på detta, tar och kikar vidare på Jockes Rädda Liv Utbildningar för jag tycker verkligen att det var en oerhört bra kurs. Nu känner jag mig lite säkrare ifall olyckan skulle vara framme någonstans någon gång och det känns oerhört bra. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle ta och lämna en liten länk här då någonstans så att ni kan ta och klicka er vidare och in på Jockes Rädda Liv Utbildningars sida här på nätet där ni bland annat då finner mer information och även kontaktuppgifter!